Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2010 06:00 - Дубай ТОП ПОЧИВКА-429евро
Автор: radi63 Категория: Туризъм   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
0




function openPic(seq) { var win = window.open("/02/987-75-00/browsepic.html?oid="+1323+"&seq="+seq, "gallery", "scrollbars=yes, width=570, height=440"); win.focus(); }
Дубай ТОП ПОЧИВКА-429евро
София - Дубай
image
дати: 22.02.2010 г. 22.03.2010 г. 28.03.2010 г.
9 Дни / 6 Нощувки
цена: 429 €
image

var minigalImagesGal = new Array(); var minigalPosGal = 1; var minigalImagesCntGal = 5; minigalImagesGal[0] = "test/FORMULA ABUDABI.png"; minigalImagesGal[1] = "test/YAS_R034.png"; minigalImagesGal[2] = "#89212/burj-dubai.jpg"; minigalImagesGal[3] = "dubai/Dubai44.jpg"; minigalImagesGal[4] = "dubai/dubai-medinat.jpg"; function minigal_refreshGal() { document.images["minigal_thumb_1Gal"].src = "../images/tn/"+minigalImagesGal[minigalPosGal]; document.images["minigal_thumb_2Gal"].src = "../images/tn/"+minigalImagesGal[minigalPosGal+1]; document.images["minigal_thumb_3Gal"].src = "../images/tn/"+minigalImagesGal[minigalPosGal+2]; document.images["minigal_thumb_4Gal"].src = "../images/tn/"+minigalImagesGal[minigalPosGal+3]; } function minigal_scroll_leftGal() { if (minigalPosGal > 0) { minigalPosGal--; minigal_refreshGal(); } } function minigal_scroll_rightGal() { if (minigalPosGal + 3 < minigalImagesCntGal) { minigalPosGal++; minigal_refreshGal(); } } function switchPicGal(imgName, imgSrc) { document.images[imgName].src = imgSrc; }
image   image   image
image
« image image image image image image image »
Разположен върху сините води на южния залив и златните пясъци на пустинята, Дубай предлага на своите посетители целогодишно слънцегреене и петзвезден лукс плюс възможност за уникален допир с арабската култура. Известен в миналото си като “градът на търговците”, Дубай от векове е посрещал морски пътешественици по своето крайбрежие и е популярна дестинация за релаксираща почивка на плажа, авантюристична разходкав пустинята, бурен нощен живот или цял уикенд, отдаден на пазаруване на електроника и злато.
Емирството предлага голямо разнообразие от забележителности, концентрирани на много малко пространство. В рамките на един ден туристът може да изпита всичко – от скалистите планини и страховити дюни, до песъчливите плажове и зелените паркове, от прашните селца, до луксозните жилищни райони и от античните къщи, до ултрамодерните
хипермаркети.

Дубай - ТОП ПОЧИВКА от 429 евро
София - Дубай


Дати: 22.02.2010-02.03.2010г./ 28.03-05.04.2010г./ 29.04-07.05.2010г.
9 Дни / 6 Нощувки
цена: 429 €


Програма:


Ден 1:
Отпътуване с автобус от стадион "Васил Левски" за Истанбул в 12.00 ч. на обяд. Пристигане към 22.30 ч. на аерогарата в Истанбул.

Ден 2 :
Излитане за Дубай и кацане в 07:00 ч. Трансфер и настаняване в избрания от Вас хотел. Време за пхочивка, обяд. Панорамна обиколка на града - екскурзовод с посещение на Хиподрума Nat Al SHeba. Разглеждане на невероятните проекти като Gold and Diamond City, Dubai Internet City, Dubai Media City и копието на Беверли Хилс- Emirates Hills. Посещение осмото чуда на света- изкуствено построения палмов остров Jumeirah Beach (екскурзията е пожелание с допълнително заплащане от 40 евро). Разглеждане на хотел "Атлантис Палм" и посещение на закритата зимна пързалка с разглеждане на най-големия Emirates Mall в Азия - с допълнително заплащане 25 евро Връщане в хотела, нощувка.

Ден 3 :
Закуска, свободно време за плаж и шопинг. Обяд. Екскурзия до Абу Даби с вечеря - пожелание с допълнително заплащане 65 евро. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4 :
Закуска, свободно време.Еднодневен круиз до Оман с обяд – пожелание с допълнително заплащане от 140 евро.Разходка по канала с арабска галера с включена програма и вечеря - пожелание допълнително заплащане 55 евро. Връщане в хотела.Нощувка.

Ден 5 :
Закуска, свободно време.Обяд. Пожелание посещение на най-скъпия и луксозен хотел в света Burj Al Arab с допълнително заплащане 150 евро с включена вечеря. Изисква се задължително официално облекло. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 6 :
Закуска, супер ниски цени ,най-високата сграда в света,Посещение на Бурж Халифат -най-високата сграда в света и Дубай МОЛ -най-голямия в света (35 евро). Обяд. Екскурзия САФАРИ с включена вечеря и фоклорна програма в пустинята - 55 евро. Връщане в хотела и нощувка.

Ден 7 :
Закуска, свободно време. Обяд. Посещение на Историческия музей - пожелание допълнително заплащане 10 евро. Вечерта - посещение на Лазерно-водно шоу (спектакъл, единствено и най-красиво в света) с включена вечеря -135 евро. Нощувка.

Ден 8 :
Закуска. Свободно време. Обяд. Освобождаване на стаите. Свободно време за шопинг. Трансфер до аерогарата. Излитане за Истанбул.

Ден 9 :
Пристигане в Истанбул в 04.00 ч. и тръгване за София с автобус.Пристигане около 12.00 ч.


ПАКЕТНА ЦЕНА:
Хотел База Цена

Rafee2+* HB 429 (409деца)
http://www.rafeehotel.com/
Sandras inn 3* HB 509(469 деца)
http://www.sandrasinn.com/
Carlton tower 4* BB 519(489 деца
http://www.carltontower.net/
Grand moov 4*(de lux) BB 539(499 деца)
http://www.grandmoov.com/
Dhow palace 5* BB 649(609 деца)
http://www.dhowpalacedubai.com/


  • Цената включва :

  • автобусен билет София-Истанбул-София;
  • самолетен билет Истанбул-Дубай-Истанбул;
  • 6 нощувки със закуски и обяди на шведска маса;
  • трансфер летище-хотел-летище;
  • водач от агенция "Джон лий Травел" или партньорска фирма;
  • медицинска застраховка "Асистанс".

  • Цената НЕ включва: /задължително се заплащат/

  • летищни такси в размер на 138 евро към 01.06.2009;
  • входяща виза 75 евро (нормална - 10 работни дни);
  • входяща виза 90 евро (експресна - 4 работни дни);
  • екскурзиите по програмата се планират и заплащат преди отпътуването за Дубай.

  • Допълнителни екскурзии :

  • ОБЗОРНА обиколка на Дубай. Среща между впечатляващо съвремие и интригуваща култура и история - внушителни архитектурни ансамбли / Бурж Ал Араб/, исторически паметници / Джамията Джумейра, Двореца на шейх Мохамед, Златния пазар/ – част от програмата на обзорната обиколка. Цена: 40 евро.
  • САФАРИ с барбекю в пустинята. Два часа екстремна гонитба по пясъчните дюни на пустинята, посещение на камилска ферма и възможност за езда на камили.Включена вечеря с програма – очарователни танци под звуците на загадъчна и нежна арабска музика. Цена : 55 евро.

  • КРУИЗ на арабска галера. Прекрасна възможност за романтична вечер на традиционна арабска лодка. Двучасова разходка по канала на Дубай - една от забележителностите на Емирството и вечеря с изискани блюда и тиха музика. Феерия от светлини и аромати. Цена: 55 евро.

  • ЕКСКУРЗИЯ до Абу Даби - столицата на Арабските Емирства, най-голямото от седемтe. Обзорна обиколка, посещение на историческия музей и” Мarina Mall. Вечеря в традиционен арабски ресторант. Цена: 65 евро.

  • Екскурзия с лодка по канала на Дубай. Придвижване до Абра Стейшън, откъдето с дървени лодки се преплава канала, разделящ града на Дейра и Бур Дубай. Преминава се през текстилния пазар – една от атракциите на Дубай и се стига до Дубайския исторически музей с восъчните фигури. Тук е показано цялото развитие на Дубай от времето на бедуините, ловците на бисери и пиратите от Персийския залив до съвременния мегаполис. Разходката с лодка ще Ви даде възможност с Вашите фотоапарати и видеокамери да запечатите завинаги неповторимото преживяване, наблюдавайки уникалните сгради по брега на канала. След слизането на отсрещния бряг в Дейра се посещава Златния пазар, където ще срещнете туристи от цял свят, дошли да се наслаждават и закупят злато и диаманти на най-ниски цени. Цена : 25 евро.

  • Обяд или вечеря в Бурж Ал Араб. Извисявайки се на 321 метра над морето Бурж Ал Араб е най-високият и най-луксозният хотел в света. Построен на изкуствен остров на 280 метра от брега, той безспорно е символът на Дубай и най-фотографираната сграда. За интериора на помещенията са използвани 840 kg 22-каратово злато, а в строителството са участвали 3000 фирми и 250 дизайнера. На върха на хотела има хеликоптерна площадка. Тук няма да намерите стандартни стаи, а само апартаменти мезонети, най-малкият от които е с площ 170 кв.м. Посетете този шедьовър на изкуството и техниката, името на което е Бурж Ал Араб. Обядът и вечерята са на шведска маса (напитките не са включени в цената). Изисква се официално облекло. Цена: 150 евро.

  • Лазерно-водно ( триизмерно ) шоу спектакъл с включена вечеря. Единствено по рода си в света. Цена: 135 евро.

  • ДУБАЙ шопинг тур. Дубай е известен с огромните си луксозни молове и шопинг центрове. Тази екскурзия предлага посещение на един от от най – известните молове в Дубай - Mall of the Emirates. Цена: 18 eвро.

  • Горепосочените цени са за минимум 15 човека.

  • Необходими документи:
  • цветно фотокопие или сканиране на задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца !!!
  • актуална цветна снимка -паспортен формат.


  • За повече подробности и допълнителни хотели можете да се свържете с нас. За контакти: „Джон лий травел" - 02/ 987 75 00 или 0888 920656 ; 0896 647 440 .

  • Всички цени се заплащат в лева по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши в брой или по банков път. Върху цените не се начислява ДДС

  • При отказ за издаване на .входна виза от емиграционните власти на ОАЕ „Джон лий травел” не носи отговорност и сумата за визата не се въстановява на клиента.

  • При промяна в цената на горивото „Джон лий травел” си запазва правото да променя цените поради промяна на цената на самолетния билет.

  • При необходимост,” Джон лий травел „ си запазва правото, да променя цените и условията на предложената оферта, за което ще бъдете уведомени своевременно.


ЗАБЕЛЕЖКА : За ранни записвания (60 дни преди датата на отпътуването) се прави 12 % намаление от основната цена !!





Тагове:   Дубай,


Гласувай:
0



Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radi63
Категория: Туризъм
Прочетен: 15411
Постинги: 2
Коментари: 36
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031